中文

Babagan awake dhewe

Ningbo RUKING ELECTRICAL TECHNOLOGY CO., LTD  punika perusahaan dhuwur-tech awake dhewe melu ing sistem Industrial automation, peralatan lan spare parts related, uga pesawat lengkap saka program kang R & D, Manufaktur, dodolan lan layanan minangka kabèh. We duwe tim profesional kapérang saka wewenang lan integritas wong, sing terus kirim penting ing Departemen, mesin, elektronik, lunak komputer pamilike lan manajemen. Kita uga kudu kerjasama ing program kang R & D karo uga-ngerti universitas domestik lan jaban rangkah, utamané nggawa ing teknologi lan ahli ing Eropah. We independen riset lan dikembangaké CAD / CAM Integrasi sistem nglereni NC, uga controller lan nyopir nuntut ing lapangan automation. Produk sing digunakake Applied ing industri akeh kaya kulit, sepatu, sandhangan, tas, packaging, plastic materi fleksibel, materi senyawa, mesin pribadi lan elektron. Kita kanthi ngleksanakake sistem manajemen kualitas ISO9001, lan wis menangaké panguwasa sertifikat domestik lan jaban rangkah.teknologi Ruk tetep atine aliran realisme lan inovasi minangka roh perusahaan, sageda lestantun pamadhepipun minangka layanan angen-angen. We kudu kebak kapercayan kanggo menang puji lan dateng liwat kualitas apik, layanan tulus lan nggawe Nilai kanggo customer ing efforts unremitting kita.

BUDAYA COMPANY

teknologi Ruk iku kanggo nyedhiyani layanan lengkap lan efisien kanggo pelanggan karo Roh saka perusahaan lan layanan tulus. Kita bakal tetep forging ahead, lan kita bakal nggawe Nilai kanggo kita pelanggan, menang kesempatan kanggo kita karyawan, lan nggawe merek industri kanggo tujuan contributing kanggo masyarakat.

Philosophy Corporate

people_str

Nggawe Nilai kanggo pelanggan, menang kesempatan kanggo
karyawan nggawe kontribusi kanggo masyarakat;

Enterprise Roh

services1

panggonan Concentric, nyata lan inovatif;

Service Philosophy

services2

layanan-ati, kanggo tenan tulus;

Kebijakan Quality

Quality

Customer-sentris, kualitas kanggo urip;
Ngawula minangka dhasar, Innovation kanggo pembangunan;

Kehormatan COMPANY


WhatsApp Online Chat !