中文

introduksi Umum

Ningbo Ruk Technology Co., Ltd. punika perusahaan dhuwur-tech awake dhewe melu ing sistem Industrial automation, peralatan lan spare parts related, uga pesawat lengkap saka program kang R & D, Manufaktur, dodolan lan layanan minangka kabèh.

We duwe tim profesional kapérang saka wewenang lan integritas wong, sing terus kirim penting ing Departemen, mesin, elektronik, lunak komputer pamilike lan manajemen. Kita uga kudu kerjasama ing program kang R & D karo uga-ngerti universitas domestik lan jaban rangkah, utamané nggawa ing teknologi lan ahli ing Eropah. We independen riset lan dikembangaké CAD / CAM Integrasi sistem nglereni NC, uga controller lan nyopir nuntut ing lapangan automation. Produk sing digunakake Applied ing industri akeh kaya kulit, sepatu, sandhangan, tas, packaging, plastic materi fleksibel, materi senyawa, mesin pribadi lan elektron. Kita kanthi ngleksanakake sistem manajemen kualitas ISO9001, lan wis menangaké panguwasa sertifikat domestik lan jaban rangkah.

teknologi Ruk tetep atine aliran realisme lan inovasi minangka roh perusahaan, sageda lestantun pamadhepipun minangka layanan angen-angen. We kudu kebak kapercayan kanggo menang puji lan dateng liwat kualitas apik, layanan tulus lan nggawe Nilai kanggo customer ing efforts unremitting kita.

 


Post wektu: Mar-06-2018
WhatsApp Online Chat !