中文

teknologji RUK mbani mendjen realizëm dhe risi si frymën e ndërmarrjeve

Ne vet një ekip profesional i përbërë nga njerëz kompetent dhe integritet, të cilët mbajnë një post të rëndësishëm në përkatëse dept, makineri, elektronikë, programeve kompjuterike dhe menaxhim. Ne gjithashtu kemi bashkëpunim në R & D programit me Universitetin e di mirë vendas dhe të huaj, sidomos duke e çuar në teknologji të Evropës dhe ekspertë. Ne hulumtuar në mënyrë të pavarur dhe të zhvilluar CAD / CAM të integruar sistemin NC prerjes, si dhe kontrollues dhe garoje kërkuar në fushën e automatizimit. Produktet janë aplikuar gjerësisht në shumë industri si lëkurë, këpucë, veshje, qese, paketimit, plastike material fleksibël, materiale të përbërë, mjetet e makinës dhe elektron. Ne të zbatuar plotësisht ISO9001 sistemit të menaxhimit të cilësisë, dhe kanë fituar autoritet certifikimit vendas dhe të huaj.

teknologji RUK mbani mendjen realizëm dhe risi si frymën e ndërmarrjeve, me gjithë zemër si konceptim të shërbimit. Ne kemi besim të plotë për të fituar lëvdata tuaj dhe besimin me anë të një cilësie të mirë, shërbim i sinqertë dhe të bëjnë një vlerë të klientit në bazë të përpjekjeve tona të palodhur.


Ora Post: Mar-06-2018
WhatsApp Online Chat !