中文
  • banner1
  • banner2
  • banner3

produk aplikasi

Téhnologi RUK tetep pikiran realisme sarta inovasi salaku sumanget perusahaan, wholehearted sakumaha jasa konsepsi.
tWe gaduh kayakinan pinuh meunang pujian anjeun jeung amanah via kualitas alus, layanan ikhlas tur nyieun nilai ka customer handapeun usaha unremitting urang.

ngeunaan Company

NINGBO RUKING listrik téhnologi CO., LTD  mangrupakeun perusahaan tinggi-tech ngalakonan sistem automation Industrial, alat-alat na suku cadang patali, kitu ogé set pinuh miboga program urang R & D, manufaktur, jualan na jasa sakabéhna. Simkuring sorangan a tim profésional diwangun ti kompeten jeung integritas jalma, anu tahan hiji pos penting dina dept, mesin, éléktronika, software komputer masing-masing jeung manajemén. Urang ogé boga gawé babarengan dina program urang R & D kalawan well-apal universitas domestik jeung luar negeri, khususna bringing dina téhnologi sarta ahli Éropa urang. Urang bebas researched sarta dimekarkeun CAD / Cam terpadu Sistim motong NC, kitu ogé controller sarta nyetir nungtut dina widang automation. Produk anu lega dilarapkeun dina loba industri kawas kulit, sapatu, apparel, kantong, bungkusan, plastik bahan fleksibel, bahan sanyawa, parabot mesin na éléktron. Urang pinuh nerapkeun sistem manajemen kualitas ISO9001, sarta geus meunang otoritas sertifikasi domestik jeung luar negeri. Téhnologi RUK tetep pikiran realisme sarta inovasi salaku sumanget perusahaan, wholehearted sakumaha jasa konsepsi. Simkuring boga kayakinan pinuh meunang pujian anjeun jeung amanah via kualitas alus, layanan ikhlas tur nyieun nilai ka customer handapeun usaha unremitting urang.

kontak RUK

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.