中文

Tentang Kami

NINGBO RUKING listrik téhnologi CO., LTD  mangrupakeun perusahaan tinggi-tech ngalakonan sistem automation Industrial, alat-alat na suku cadang patali, kitu ogé set pinuh miboga program urang R & D, manufaktur, jualan na jasa sakabéhna. Simkuring sorangan a tim profésional diwangun ti kompeten jeung integritas jalma, anu tahan hiji pos penting dina dept, mesin, éléktronika, software komputer masing-masing jeung manajemén. Urang ogé boga gawé babarengan dina program urang R & D kalawan well-apal universitas domestik jeung luar negeri, khususna bringing dina téhnologi sarta ahli Éropa urang. Urang bebas researched sarta dimekarkeun CAD / Cam terpadu Sistim motong NC, kitu ogé controller sarta nyetir nungtut dina widang automation. Produk anu lega dilarapkeun dina loba industri kawas kulit, sapatu, apparel, kantong, bungkusan, plastik bahan fleksibel, bahan sanyawa, parabot mesin na éléktron. Urang pinuh nerapkeun sistem manajemen kualitas ISO9001, sarta geus meunang otoritas sertifikasi domestik jeung luar negeri. Téhnologi RUK tetep pikiran realisme sarta inovasi salaku sumanget perusahaan, wholehearted sakumaha jasa konsepsi. Simkuring boga kayakinan pinuh meunang pujian anjeun jeung amanah via kualitas alus, layanan ikhlas tur nyieun nilai ka customer handapeun usaha unremitting urang.

budaya parusahaan

téhnologi RUK nyaeta nyadiakeun layanan leuwih komprehensif sarta efisien keur nasabah kalawan sumanget perusahaan jeung ladenan ikhlas. Urang baris tetep forging payun, sarta kami bakal nyieun nilai pikeun konsumén urang, meunang kasempetan pikeun pagawé kami, sarta nyieun merek industri keur kaperluan contributing ka masarakat.

Filosofi perusahaan

people_str

Jieun nilai pikeun konsumén, meunang kasempetan pikeun
pagawé nyieun kontribusina keur masarakat;

perusahaan Roh

services1

disposition Concentric, realistis tur inovatif;

Service Filsafat

services2

jasa ati, mun bener ikhlas;

Sarat jeung Kaayaan kualitas

kualitas

Customer-centric, kualitas salamet;
Ngawula ka salaku dasar, Juara pikeun ngembangkeun;

ngahargaan parusahaan


WhatsApp Online Chat !