/

Kabar

  • Ningbo RUKING Electrical Technology Co., LTD participate in the GTE 2022 Garment Technology Expo

    Ningbo RUKING Electrical Technology Co., LTD melu ing GTE 2022 Garment Technology Expo

    Teks: 27 Mei Pameran Teknologi Garmen GTE 2022 ing CAD / CAM, Jahit, Nyulam, Bordir, Pewarna & Bahan Kimia, Quilting, Fusing, Laundry, Kain, Benang Apik, Peralatan Finishing, Pencelupan, Mesin Nggawe Tas Non Woven, Pencetakan & Cutting Kemasan, Solusi Piranti Lunak ing India New Delhi...
    Waca liyane
  • The Ruk Digital Cutting system in Materials Manufacturing

    Sistem Pemotongan Digital Ruk ing Manufaktur Bahan

    Pemotongan digital ngidini manufaktur nggabungake bagean sing alus lan bentuke aneh sing digawe saka macem-macem bahan menyang desain produk sing canggih.Motong minangka proses serbaguna sing digunakake kanggo mbentuk bahan, kayata karet, tekstil, busa ...
    Waca liyane
  • Ningbo Leather association visited RUK and had conference about how import digital cutting system to leather industry.

    Asosiasi Kulit Ningbo ngunjungi RUK lan duwe konferensi babagan cara ngimpor sistem pemotongan digital menyang industri kulit.

    Ing tanggal 29 Maret 2022, "asosiasi Kulit Ningbo" ngunjungi perusahaan kita "Ningbo RUKING Electrical Technology Co., Ltd", Vincent Lü CEO Ningbo RUKING Electrical Technology Co., Ltd atas jenenge perusahaan kita disambut kanthi apik lan dikenalake. paling anyar t...
    Waca liyane
  • RUK in The 26th DPES Sign Expo China Guangzhou

    RUK ing 26th DPES Sign Expo China Guangzhou

    Tanggal 16 Februari, Pameran iklan internasional DPES Guangzhou sing paling diantisipasi dibukak kanthi apik.Minangka industri jero-bosok kanggo 10 taun account diajeni wektu, RUK karo telung katon mbledhos.Kualitas dhuwur, tingkat katon dhuwur, konfigurasi dhuwur, tegese profesional, iku sen ...
    Waca liyane
  • RUK  TECHNOLOGY  will be here China(Ningbo)Trade Fair (2021)

    RUK TECHNOLOGY bakal ana ing China(Ningbo)Trade Fair (2021)

    ≯RUK TECHNOLOGY will be here China(Ningbo)Trade Fair (2021) ≯Variety customization + fashion accompany October 21-23, 2021 ●We are waiting for you at 4-A03 Alamat : 181 Huizhan Road, Yinzhou District, Ningbo City, Provinsi Zhejiang (Biara Internasional Ningbo...
    Waca liyane
  • RUK History

    Riwayat RUK

    2011 Taun: perusahaan merek RUK didegaké 2012 Taun: MC seri garment mesin nglereni Cithakan sadean uga kabeh ndonya lan menang perusahaan paling potensial saka Fenghua "Fenglu Yingcai" 2013 Taun: Ningbo Relis Technology Co., ltd ana fou...
    Waca liyane
  • Technology has put high-end customization within reach

    Teknologi wis nggawe kustomisasi dhuwur ing jangkauan

    Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi lan paningkatan standar urip wong, pangguna ing industri sandhangan ditondoi kanthi kustomisasi batch, diversifikasi lan individuasi.RUK...
    Waca liyane
  • Meet you in CISMA

    Ketemu sampeyan ing CISMA

    Wiwit tanggal 26 nganti 29 September 2021, Pameran Peralatan Jahit Internasional China 2021 (CISMA2021) bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai.China International Sewing Equipment Exhibition (CISMA) minangka peralatan jahit profesional paling gedhe ing donya ...
    Waca liyane
  • Let’s talk something about the event of EREK(Hongxing Erke )!

    Ayo ngomong babagan acara EREK(Hongxing Erke )!

    Ringkesan: Ing tanggal 21 Juli, Hongxing Erke ngetokake statement ing Weibo resmi kanggo nyumbang 50 yuta yuan ing persediaan kanggo Henan kanggo bantuan bantuan bencana, lan iku ing panelusuran panas ing dina sabanjuré, kang salajengipun njalari netizen cepet-cepet menyang siaran langsung. kamar kanggo "konsumsi liar" ...
    Waca liyane
  • How to stand out in the graphic industry?

    Kepiye carane ngadeg ing industri grafis?

    Saiki, ana toko grafis gedhe lan cilik ing endi wae, toko cilik ora duwe papan sing gedhe, nanging duwe posisi sing penting ing saben dinane.Dadi, kepiye carane nggawe awake dhewe metu saka wong akeh?Kaping pisanan, sing paling penting yaiku "gagasan". Kita kabeh wis kenal karo toko grafis sing paling akeh ...
    Waca liyane
  • RUK cutting machine high speed F1-CUT  new emerge

    mesin nglereni RUK kacepetan dhuwur F1-CUT anyar muncul

    Mesin cepet pisanan ing industri Sepuluh taun gerbong nyopir linear udan kanthi levitasi F1-CUT, industri domestik pisanan saka seri maglev!Pameran domestik pisanan ing Shanghai National Convention and Exhibition Center!Kecepatan potong kaya banyu mili ...
    Waca liyane
  • We Go Hybrid SinoCorrugated 2021

    We Go Hybrid SinoCorrugated 2021

    Kabar apik!RUK bakal rawuh ing expo SinoCorrugated saka 14th, Juli kanggo 17th, Juli .we sincerely ngajak sampeyan kanggo rawuh booth kita, booth No.is n5b75 Taun 2021 tandha mengeti 20th saka SinoCorrugated.SinoCorrugated, lan acara bebarengan SinoFoldingCarton yaiku ...
    Waca liyane
  • Do you know those kittens are greasy in the packing of goods?

    Apa sampeyan ngerti yen anak kucing iku greasy ing packing barang?

    Yen sampeyan pengin takon ing ngendi planet seneng panganan, jawabane kudu bagean panganan ing supermarket, ing ngendi kabeh jinis panganan sing enak dadi sumber kebahagiaan kita.Nanging sing kejam, kadhangkala jurang gedhe antarane ideal lan kasunyatan bakal ngrusak rasa seneng kita ing wayahe ...
    Waca liyane
  • RUK Celebrating 10th Anniversary

    RUK mengeti 10th Anniversary

    Wektu dadi sepi, dina-dina kepungkur wis dadi kenangan, lan wektu saiki dadi kenikmatan sing paling apik.Dina iki minangka taun kaping sepuluh saka panyiapan perusahaan kita.RUK TECHNOLOGY CO., LTD minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu sistem otomatisasi industri, peralatan lan suku cadang sing gegandhengan, uga ...
    Waca liyane
  • Technology upgrade!  The industry’s first cardboard V cut function

    Nganyari teknologi!Fungsi potong V kardus pisanan ing industri

    Kaya sing kita ngerteni, industri kemasan lan percetakan China minangka industri sing paling gedhe ing industri percetakan domestik, lan uga minangka salah sawijining industri sing bakal terus berkembang lan berkembang ing mangsa ngarep.Ing urip saben dina, kabeh jinis kothak kemasan bisa ditemokake ing endi wae.
    Waca liyane
  • Cutting Machine New Improvement

    Mesin Pemotongan Anyar dandan

    Minangka produsen mesin nglereni senior, RUK wis setya riset lan pangembangan lan produksi presisi dhuwur, stabilitas dhuwur, mesin nglereni kualitas dhuwur, kanggo luwih nyukupi kabutuhan pelanggan.RUK duwe departemen R&D, ora preduli piranti lunak utawa hardware ...
    Waca liyane
  • Vibration knife cutting machine and laser machine Difference

    Mesin nglereni piso geter lan mesin laser Bedane

    Mesin nglereni piso oscillating didorong dening gerakan agul-agul geter frekuensi dhuwur munggah lan mudhun, kanggo entuk nglereni, yaiku nglereni kontak, mesin nglereni laser kanthi suhu dhuwur banget fokus sumber cahya kanggo entuk nglereni, non-kontak, loro-lorone hubungan pelengkap, laser kethok...
    Waca liyane
  • RUK  TECHNOLOGY  will be here  TCE clothing customization exhibition (2021)

    RUK TECHNOLOGY bakal ana ing pameran kustomisasi busana TCE (2021)

    Macem-macem kustomisasi + fashion sing ngiringi 27-29 Mei 2021 l Kita nunggu sampeyan ing 8.2-A75 Alamat :Shanghai National Convention and Exhibition Center Hall 5.2H (Hongqiao Exhibition Hall) TCE Custom Clothing Exhibition (Shanghai Station) bakal pindhah menyang Pameran Nasional lan Biara ...
    Waca liyane
  • Aplikasi mesin pemotong RUK ing pabrik Mould

    Amarga akeh wong sing ngerti mesin kita bisa ngethok kertas, stiker, akrilik, kothak, karton, papan PVC, lsp. carane bisa ing pabrik jamur?Dina iki kita bakal nggawa sampeyan menyang Mold fa ...
    Waca liyane
  • RUK in garment industry

    RUK ing industri garmen

    Dina iki kita bakal nggawa sampeyan menyang pabrik kustomisasi setelan, lan ngenalake aplikasi mesin kita.Amarga akeh wong sing ngerti mesin kita bisa ngethok kertas, stiker, akrilik, kothak, karton, papan PVC lan liya-liyane.Minangka kustomisasi ...
    Waca liyane
  • advantages of pearl cotton

    kaluwihan saka katun mutiara

    Apa sampeyan ngerti kaluwihan kemasan katun mutiara? Dina iki kita bakal ngenalake sampeyan.Kaping pisanan, kauntungan paling khusus saka EPE dibandhingake karo akeh bahan liyane yaiku tingkat panggunaan sing luwih dhuwur, sing bisa digunakake kaping pindho mung kanthi pangopènan sing gampang.Kapindho, kapas mutiara banget lingkungan ...
    Waca liyane
  • How to define a good machine ? RUK cutting machine help you slove your doubts !

    Kepiye carane nemtokake mesin sing apik?RUK mesin nglereni mbantu slove mangu!

    Gampang kanggo nggawe operasi mesin lan nglereni path lunak.Langsung kanggo file JPG nggawe ora perlu pass kanggo CDR utawa PS utawa AI.Akurasi pemotongan dhuwur kanthi 1-1.5m / s lan efisiensi kanthi 0.01mm, Baleni akurasi potong 0 kesalahan lan nglereni tanpa getihen.Stabilitas dhuwur kanggo mesin karo Mitsubis Jepang ...
    Waca liyane
  • How to choose Tent cloth cutting equipment?

    Kepiye cara milih peralatan nglereni kain Tenda?

    Ana macem-macem jinis tarub, miturut macem-macem wangun, beda nggunakake duwe klasifikasi beda, kayata: iklan tarub, tarub militèr, miter ndhuwur tarub, 3 mangsa tarub, 4 mangsa tarub, bilai tarub relief, inflatable tarub, tarub game anak, etc.. Kain iku polyeste ...
    Waca liyane
  • RUK cutter visit customers again

    RUK cutter ngunjungi pelanggan maneh

    Iku padha kanggo negara domestik lan manca kanggo Care akeh babagan hubungan net.Dheweke uga seneng sopan santun nuntut timbal balik, utamane kekancan sawise ketemu.Amarga gampang kanggo dheweke milih sampeyan minangka pemasok wektu suwe.Supaya pemotong RUK nuduhake sampeyan carane ngunjungi pelanggan lan mbangun r ...
    Waca liyane
Obrolan Online WhatsApp!