/

Kabar

  • Ruk rapat staf taunan 2022 kasil dianakake-ringkes kepungkur lan nyetel gol anyar

    Nggawe proyek sing apik ing 2023 kanggo nggabungake 7 lan entuk 6 perkalian.Muga-muga kabeh mitra, pelanggan lan kanca-kanca bisa panen tikel satus ing taun 2023. Kita bakal ngrayakake festival tradisional Tionghoa maneh-Festival Musim Semi Ing babagan iki, kita bakal ngaturake pangarep-arep sing paling tulus marang c...
    Waca liyane
  • Tampilan teknologi pemotongan paling anyar saka mesin pemotong RUK

    Proses pemotongan mburi mesin pemotong cerdas RUK kanthi efektif ngatasi masalah overcut material ing industri pariwara.Cut kanthi alat pemotong oscillating kanthi kacepetan dhuwur sing dilengkapi motor impor Swiss, luwih cepet lan luwih efisien.Ngilangi menyang ...
    Waca liyane
  • RUK Partisipasi Brazil Machinery Pameran

    Wiwit 2014 China Homelife Brazil minangka platform utama kanggo riset lan perdagangan b2b produk sing digawe ing China.Ing edisi kaping 8, nggawa menyang Brazil luwih saka 500 manufaktur Cina saka sektor utama barang konsumen lan produksi (China Machinex Brazil).Iki uga nawakake layanan eksklusif ...
    Waca liyane
  • Titik nyeri saiki ing industri sandhangan lan solusi lengkap peralatan mesin pemotong skala gedhe

    Promblems umum saka industri garmen tradisional 1 Nganyarke peralatan, kita kudu pindhah menyang otomatisasi ing industri 2 Buruh anyar ora trampil kaya buruh lawas, nanging kita butuh buruh sing luwih trampil kanggo mlebu ing industri pakaian 3 Teknologi yaiku luwih rumit, kualitas dibutuhake dhuwur ...
    Waca liyane
  • RUK Promosi Sales Natal

    Natal teka madhep mayoritas pelanggan manut, kita nindakake aktivitas promosi Natal, welcome kanca anyar lan kanca lawas kanggo ngunjungi We offer diskon 10% kanggo kabeh pesenan diselehake ing Desember.Kita kanthi tulus ngundang sampeyan dadi mitra sing setia
    Waca liyane
  • New Arrival -RUK teknologi anyar mesin engraving High kacepetan mesin engraving komposit

    Komponen inti: Struktur rak lan pinion: Struktur rak lan pinion kanthi untu heliks nduweni resistensi nyandhang sing luwih dhuwur kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi presisi lan kacepetan sing luwih dhuwur.Dwi-fungsi permukaan meja adsorpsi lan clamping: PVC lan aluminium ...
    Waca liyane
  • RUK ing VIETNAM HANOI tekstil & garmen industri kain & aksesoris garmen EXPO

    VIETNAM HANOI TEKSTIL & INDUSTRI GARMEN & AKSESORI AKSESORI EXPO 2022.11.23—2022.11.25 ICE—International Center for Exhibition,Viet-Xo Cultural Palace,Hanoi,Vietnam Ruk ngajak sampeyan rawuh ing Vietnam Hanoi Exhibition.Expo iki utamané fokus ing t ...
    Waca liyane
  • Ningbo RUKING Electrical Technology Co., LTD melu ing GTE 2022 Garment Technology Expo

    Ningbo RUKING Electrical Technology Co., LTD melu ing GTE 2022 Garment Technology Expo

    Teks: 27 Mei Pameran Teknologi Garmen GTE 2022 ing CAD / CAM, Jahit, Nyulam, Bordir, Pewarna & Bahan Kimia, Quilting, Fusing, Laundry, Kain, Benang Mewah, Peralatan Finishing, Pencelupan, Mesin Nggawe Tas Non Woven, Cutting Printing & Kemasan, Solusi Piranti Lunak ing India New Delhi...
    Waca liyane
  • Sistem Pemotongan Digital Ruk ing Manufaktur Bahan

    Sistem Pemotongan Digital Ruk ing Manufaktur Bahan

    Pemotongan digital ngidini manufaktur nggabungake bagean sing alus lan bentuke aneh sing digawe saka macem-macem bahan menyang desain produk sing canggih.Nglereni minangka proses serbaguna sing digunakake kanggo mbentuk bahan, kayata karet, tekstil, busa ...
    Waca liyane
  • Asosiasi Kulit Ningbo ngunjungi RUK lan duwe konferensi babagan cara ngimpor sistem pemotongan digital menyang industri kulit.

    Asosiasi Kulit Ningbo ngunjungi RUK lan duwe konferensi babagan cara ngimpor sistem pemotongan digital menyang industri kulit.

    Ing tanggal 29 Maret 2022, "asosiasi Kulit Ningbo" ngunjungi perusahaan kita "Ningbo RUKING Electrical Technology Co., Ltd", Vincent Lü CEO Ningbo RUKING Electrical Technology Co., Ltd atas jenenge perusahaan kita disambut kanthi apik lan dikenalake. paling anyar t...
    Waca liyane
  • RUK ing 26th DPES Sign Expo China Guangzhou

    RUK ing 26th DPES Sign Expo China Guangzhou

    Tanggal 16 Februari, Pameran iklan internasional DPES Guangzhou sing paling diantisipasi dibukak kanthi apik.Minangka industri jero-bosok kanggo 10 taun account diajeni wektu, RUK karo telung katon mbledhos.Kualitas dhuwur, tingkat katon dhuwur, konfigurasi dhuwur, tegese profesional, iku sen ...
    Waca liyane
  • RUK TECHNOLOGY bakal ana ing China(Ningbo) Trade Fair (2021)

    RUK TECHNOLOGY bakal ana ing China(Ningbo) Trade Fair (2021)

    ≯RUK TECHNOLOGY will be here China(Ningbo)Trade Fair (2021) ≯Variety customization + fashion accompany October 21-23, 2021 ●We are waiting for you at 4-A03 Address : 181 Huizhan Road, Yinzhou District, Ningbo City, Provinsi Zhejiang (Biara Internasional Ningbo...
    Waca liyane
  • Riwayat RUK

    Riwayat RUK

    2011 Taun: RUK perusahaan merek didegaké 2012 Taun: MC seri garment mesin nglereni Cithakan sadean uga kabeh ndonya lan menang perusahaan paling potensial saka Fenghua "Fenglu Yingcai" 2013 Taun: Ningbo Relis Technology Co., ltd ana fou...
    Waca liyane
  • Teknologi wis nggawe kustomisasi dhuwur ing jangkauan

    Teknologi wis nggawe kustomisasi dhuwur ing jangkauan

    Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi lan paningkatan standar urip wong, pangguna ing industri garmen ditondoi kanthi kustomisasi batch, diversifikasi lan individuasi.RUK...
    Waca liyane
  • Ketemu sampeyan ing CISMA

    Ketemu sampeyan ing CISMA

    Wiwit tanggal 26 nganti 29 September 2021, Pameran Peralatan Jahit Internasional China 2021 (CISMA2021) bakal dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Baru Shanghai.China International Sewing Equipment Exhibition (CISMA) minangka peralatan jahit profesional paling gedhe ing donya ...
    Waca liyane
  • Ayo ngomong babagan acara EREK(Hongxing Erke )!

    Ayo ngomong babagan acara EREK(Hongxing Erke )!

    Ringkesan: Ing tanggal 21 Juli, Hongxing Erke ngetokake statement ing Weibo resmi kanggo nyumbang 50 yuta yuan ing persediaan kanggo Henan kanggo bantuan bantuan bencana, lan iku ing panelusuran panas ing dina sabanjuré, kang salajengipun njalari netizen kanggo cepet-cepet menyang siaran langsung. ruang kanggo "konsumsi liar" ...
    Waca liyane
  • Kepiye carane ngadeg ing industri grafis?

    Kepiye carane ngadeg ing industri grafis?

    Saiki, ana toko grafis gedhe lan cilik ing endi wae, toko cilik ora duwe papan sing gedhe, nanging duwe posisi sing penting ing saben dinane.Dadi, kepiye carane nggawe awake dhewe metu saka wong akeh?Kaping pisanan, sing paling penting yaiku "gagasan". Kita kabeh wis kenal karo toko grafis sing paling akeh ...
    Waca liyane
  • mesin nglereni RUK kacepetan dhuwur F1-CUT anyar muncul

    mesin nglereni RUK kacepetan dhuwur F1-CUT anyar muncul

    Mesin cepet pisanan ing industri Sepuluh taun gerbong nyopir linear udan kanthi levitasi F1-CUT, industri domestik pisanan saka seri maglev!Pameran domestik pisanan ing Shanghai National Convention and Exhibition Center!Kecepatan potong kaya banyu mili ...
    Waca liyane
  • We Go Hybrid SinoCorrugated 2021

    We Go Hybrid SinoCorrugated 2021

    Kabar apik!RUK bakal rawuh ing expo SinoCorrugated saka 14th, Juli kanggo 17th, Juli .we sincerely ngajak sampeyan kanggo rawuh booth kita, booth No.is n5b75 Taun 2021 nandhani ulang tahun 20th SinoCorrugated.SinoCorrugated, lan acara bebarengan SinoFoldingCarton yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti yen anak kucing iku greasy ing packing barang?

    Apa sampeyan ngerti yen anak kucing iku greasy ing packing barang?

    Yen sampeyan arep takon ing ngendi planet seneng panganan, jawabane kudu bagean panganan ing supermarket, ing ngendi kabeh jinis panganan sing enak dadi sumber kebahagiaan kita.Nanging sing kejam yaiku kadhangkala jurang sing gedhe antarane ideal lan kasunyatan bakal ngrusak kebahagiaan kita ing wayahe ...
    Waca liyane
  • RUK mengeti 10th Anniversary

    RUK mengeti 10th Anniversary

    Wektu dadi sepi, dina-dina kepungkur wis dadi kenangan, lan wektu saiki dadi kenikmatan sing paling apik.Dina iki minangka taun kaping sepuluh saka panyiapan perusahaan kita.RUK TECHNOLOGY CO., LTD minangka perusahaan teknologi tinggi sing melu sistem otomatisasi industri, peralatan lan suku cadang sing gegandhengan, uga ...
    Waca liyane
  • Nganyari teknologi!Industri pisanan kardus V Cut fungsi

    Nganyari teknologi!Industri pisanan kardus V Cut fungsi

    Kaya sing wis dingerteni, industri kemasan lan percetakan China minangka industri sing paling gedhe ing industri percetakan domestik, lan uga minangka salah sawijining industri sing bakal terus berkembang lan berkembang ing mangsa ngarep.Ing urip saben dina, kabeh jinis kothak kemasan bisa katon ing endi wae.
    Waca liyane
  • Mesin Pemotongan Anyar dandan

    Mesin Pemotongan Anyar dandan

    Minangka produsen mesin nglereni senior, RUK wis setya riset lan pangembangan lan produksi tliti dhuwur, stabilitas dhuwur, mesin nglereni kualitas dhuwur, kanggo luwih nyukupi kabutuhan pelanggan.RUK duwe departemen R&D, ora preduli piranti lunak utawa hardware ...
    Waca liyane
  • Mesin nglereni piso geter lan mesin laser Bedane

    Mesin nglereni piso geter lan mesin laser Bedane

    Mesin nglereni piso oscillating didorong dening gerakan agul-agul geter frekuensi dhuwur munggah lan mudhun, kanggo entuk nglereni, yaiku nglereni kontak, mesin nglereni laser kanthi suhu dhuwur banget fokus sumber cahya kanggo entuk nglereni, non-kontak, loro iku sesambetan pelengkap, laser kethok...
    Waca liyane
Obrolan Online WhatsApp!