/

Teknologi wis nggawe kustomisasi dhuwur ing jangkauan

Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi lan paningkatan standar urip wong, pangguna ing industri sandhangan ditondoi kanthi kustomisasi batch, diversifikasi lan individuasi.

xdzfvd

RUK"pindhosirahbahan fleksibel CNC cuttingmesin", jembaré meja nglereni nduweni peran penting ing kustomisasi kain kisi / belang. mesin bisa nyimpen kain, nambah efisiensi, tanpa intervensi manual, lan sistem kanthi otomatis ngenali lan nemokake kothak.

chfgh

Kaluwihan saka mesin nglereni kain:

1.Kompatibel karo file DXF utawa PLT

2. Ndhukung ngurutake otomatis saka kain kotak-kotak, ningkatake efisiensi kerja, ningkatake tingkat panggunaan kain.

3.Intelligently éling fungsi nglereni saka nglereni akurat saka bar, grafik, lan kisi.

4.Intelligent typesetting, super typesetting, nyimpen materi 3% -5%.

Kanggo informasi luwih lengkap, Pls please aran gratis kanggo takon sherry liwatsherry@rjruk.com.


Wektu kirim: Sep-06-2021
Obrolan Online WhatsApp!