/

За нас

Ningbo Ruking Electrical Technology Co., Ltd.

NINGBO RUKING ЕЛЕКТРИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА CO.,LTD

NINGBO RUKING ЕЛЕКТРИЧНА ТЕХНОЛОГИЈА CO.,LTDе високотехнолошка компанија која се занимава со систем за индустриска автоматизација, опрема и сродни резервни делови, како и целосен сет на програма за истражување и развој, производство, продажба и услуги како целина.Ние поседуваме професионален тим составен од компетентни и интегритетни луѓе, кои имаат важна функција на соодветниот оддел, машини, електроника, компјутерски софтвер и менаџмент.Ние, исто така, имаме соработка во истражување и развој на програмата со добро познати универзитети во земјата и странство, особено со донесување на европската технологија и експерти.Ние независно истражувавме и развивме CAD/CAM интегриран NC систем за сечење…
Гледај Повеќе

индустриски решенија

Ningbo Ruking Electrical Technology Co., Ltd.

Знак и графика
Знак и графика Гледај Повеќе
Пакување
Пакување Гледај Повеќе
Автомобилски ентериер
Автомобилски ентериер Гледај Повеќе
Композитен материјал
Композитен материјал Гледај Повеќе
Ningbo Ruking Electrical Technology Co., Ltd.

култура на компанијата

Технологијата RUK е да обезбеди посеопфатна и поефикасна услуга за клиентите со духот на претпријатието и искрената услуга.Ќе продолжиме да напредуваме и ќе создаваме вредност за нашите клиенти, ќе освојуваме можности за нашите вработени и ќе создаваме индустриски брендови со цел да придонесеме за општеството.
Гледај Повеќе
  • Јачина на истражување и развојЈачина на истражување и развој
  • Тим за претпродажбаТим за претпродажба
  • Гаранција за услугаГаранција за услуга
  • Производна силаПроизводна сила

Јачина на истражување и развој

Тимот за истражување и развој е составен од доктори и магистри од познати универзитети и експерти со децениско искуство во индустријата.Усовршете ја основната технологија и имате целосни независни права на интелектуална сопственост.Со софтверски „оперативен систем“ центар за истражување и развој, контролен систем за истражување и развој, механички центар за истражување и развој Се поставуваат напредни лаборатории во соработка со познати универзитети.Со повеќе од 100 патенти за пронајдоци, патенти за софтвер за корисни модели и софтверски авторски права.Во домашната индустрија беа иницирани голем број на технологија.
Гледај Повеќе

Тим за претпродажба

Машините на RUK се извезуваат во повеќе од 100 земји во Европа: Германија, Франција, Италија, Романија, Шпанија итн, Југоисточна Азија: Индија, Индонезија, Кореја, Сингапур, Тајланд итн, САД, Мексико, Блискиот Исток Америка, Сад Канада и така натаму.Можете да не контактирате преку телефон, е-пошта или онлајн за да дознаете за карактеристиките или услугите на машината.Врз основа на целта на претпријатието за создавање вредност за клиентите, нашиот продажен тим ќе ви ги обезбеди најоптимизираните совети за производство и најсоодветните решенија за сечење.
Гледај Повеќе

Гаранција за услуга

Попродажната мрежа на RUK го покрива светот, со повеќе од 80 професионални дилери и моќна меѓународна пост-продажна мрежа. Тимот за постпродажна услуга обезбедува онлајн услуга 24 часа преку телефон, е-пошта, Skype или други апликации за онлајн комуникација.Имаме совршен систем за услуги по продажбата и инструкции и видеа за инсталација, професионални инженери одговорни за постпродажбата на пазарот во странство.Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте ги нашите инженери на линија и ние ќе ви дадеме одговор и насоки што е можно поскоро.
Гледај Повеќе

Производна сила

Прва во индустријата со индустриски синџир за производство на интелигентна опрема Првата машинска рамка во индустријата која се базира на новата производствена платформа SZZN за формирање во еден чекор.Компоненти и делови 100% сооднос самоизработка.Врз основа на германскиот SAP систем за управување со производството на информации ISO9001 Меѓународен систем за управување со квалитет
Гледај Повеќе

материјал

Кој материјал сакате да го исечете?

материјали за електрична изолација
материјали за електрична изолација
Од сликање со рака до готов производ, приспособете го вашиот ексклузивен бизнис
Сакам да приспособам
материјали за електрична изолација
материјали за електрична изолација
Од сликање со рака до готов производ, приспособете го вашиот ексклузивен бизнис
Сакам да приспособам
материјали за електрична изолација
материјали за електрична изолација
Од сликање со рака до готов производ, приспособете го вашиот ексклузивен бизнис
Сакам да приспособам

Контактирајте не

Побарајте повик назад

контакт
реклама21
реклама22
реклама23

информации за индустријата

Последни вести

Најдете одговор

технички одговор

Барате повеќе за нашите апликации, помош за производите, за решавање проблеми, како и информации за технологии?Ние сме повеќе од среќни да помогнеме
WhatsApp онлајн разговор!