/

Гаранција за услуга

Попродажната мрежа на RUK го покрива светот, со повеќе од 80професионални дилери и моќна меѓународна пост-продажна мрежа.Тимот за постпродажна услуга обезбедува24 чонлајн услуга преку телефон, е-пошта, Skype или други апликации за онлајн комуникација.Имаме совршен систем за услуги по продажбата и инструкции и видеа за инсталација, професионални инженери одговорни за постпродажбата на пазарот во странство.Ако имате какви било прашања, ве молиме слободно контактирајте ги нашите инженери на линија и ние ќе ви дадеме одговор и насоки што е можно поскоро.

service team

Политика за услуги

РУК отсекогаш го застапувал концептот на победа со услуга, услуга со срце и искреност, го воспоставувал глобалното24-часовенонлајн сервис и странска мрежа за услуги за дистрибуција на книги, и го презеде водството во имплементацијата на Интернет на нештата, онлајн технички услуги, доживотна техничка поддршка и доживотни услуги за надградба на бесплатен софтвер во индустријата.

Обезбедување на квалитет

Машината е тестирана72часа пред да ја напушти фабриката за да се обезбеди нејзината стабилност.

Посветеност на услугата по продажбата

Гарантна политика за квалитет на производот,3години гаранција и доживотна техничка поддршка.Доколку корисниците имаат повратни информации за проблемите со производот, комуницирајте и решете ги навреме.

1. Агентот ќе даде5%попуст за провизија за 15 единици годишно во согласност со регулативата за цената на агенцијата, а на агентот дајте му паушален попуст на крајот на годината

2. Агентите можат да го користат нашиот бренд RUK за ексклузивна продажба на локално ниво и да ја добијат нашата целосна поддршка по продажбата.

3. Поддршка за промоција на брендот: објавувајте вести, реклами, итн. за соработката помеѓу брендовите на агентите и клиентите на различни веб-локации.

4. Агентот ќе добие формален договор за агенција и ексклузивен сертификат за агенција овластен од брендот RUK.

5. Главните делови на машината RUK купени од агентот важат во рок од три години од гарантниот период.


WhatsApp онлајн разговор!