/

Технологијата го стави на дофат приспособувањето на високо ниво

Со развојот на науката и технологијата и подобрувањето на животниот стандард на луѓето, корисниците во конфекцијата се карактеризираат со сериско прилагодување, диверзификација и индивидуалност.

xdzfvd

РУК“двојноглаватафлексибилен материјал CNC сечењемашина“, ширината на масата за сечење игра витална улога во прилагодувањето на ткаенината со решетки/ленти. машината може да заштеди ткаенина, да ја подобри ефикасноста, без рачна интервенција, а системот автоматски ја идентификува и лоцира решетката.

chfgh

Предности на машината за сечење ткаенина:

1. Компатибилен со DXF или PLT датотеки

2. Поддршка за автоматско сортирање на карирана ткаенина, значително ја подобрува ефикасноста на работата, ја подобрува стапката на искористување на ткаенината.

3. Интелигентно реализирајте ја функцијата за сечење на прецизно сечење на шипки, графикони и решетки.

4.Интелигентно наборување, супер наборен, заштедува материјал 3%-5%.

За повеќе информации, Ве молиме слободно консултирајте се со шери прекуsherry@rjruk.com.


Време на објавување: Сеп-06-2021 година
WhatsApp онлајн разговор!