/

Rreth nesh

Ningbo Ruking Electrical Technology Co., Ltd.

"

NINGBO RUKING TEKNOLOGJIA ELEKTRIKE CO, LTD

NINGBO RUKING TEKNOLOGJIA ELEKTRIKE CO, LTDështë një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që angazhohet në sistemin e automatizimit industrial, pajisjet dhe pjesët e ndërlidhura të këmbimit, si dhe grupin e plotë të programit të saj të R&D, prodhimit, shitjeve dhe shërbimit në tërësi.Ne zotërojmë një ekip profesional të përbërë nga njerëz kompetentë dhe me integritet, të cilët mbajnë një post të rëndësishëm në departamentin përkatës, makineri, elektronikë, softuer kompjuterik dhe menaxhim.Ne kemi gjithashtu bashkëpunim në R&D të programit me universitete të njohura brenda dhe jashtë shtetit, veçanërisht duke sjellë teknologjinë dhe ekspertët evropianë.Ne hulumtuam dhe zhvilluam në mënyrë të pavarur sistemin e prerjes NC të integruar CAD/CAM…
shikoni më shumë

zgjidhjet e industrisë

Ningbo Ruking Electrical Technology Co., Ltd.

Shenjë & Grafik
Shenjë & Grafik shikoni më shumë
Automobilistikë e brendshme
Automobilistikë e brendshme shikoni më shumë
Materiali i përbërë
Materiali i përbërë shikoni më shumë
Ningbo Ruking Electrical Technology Co., Ltd.

kulturën e kompanisë

Teknologjia RUK është të ofrojë një shërbim më gjithëpërfshirës dhe efikas për klientët me frymën e ndërmarrjes dhe shërbimin e sinqertë.Ne do të vazhdojmë të ecim përpara dhe do të krijojmë vlerë për klientët tanë, do të fitojmë mundësi për punonjësit tanë dhe do të krijojmë marka të industrisë me qëllim të kontributit në shoqëri.
shikoni më shumë
  • Forca e R&DForca e R&D
  • Ekipi i para-shitjesEkipi i para-shitjes
  • Garancia e ShërbimitGarancia e Shërbimit
  • Forca e prodhimitForca e prodhimit

Forca e R&D

Ekipi i R&D përbëhet nga mjekë dhe master nga universitete të njohura dhe ekspertë me dekada përvojë në industri.Zotëroni teknologjinë bazë dhe keni të drejta të plota të pavarura të pronësisë intelektuale.Me softuer "sistemin operativ" qendër R & D, sistem kontrolli qendër R & D, qendër mekanike R & D Krijohen laboratorë të avancuar në bashkëpunim me universitete të njohura.Me më shumë se 100 patenta shpikjesh, patenta të softuerit të modeleve të shërbimeve dhe të drejtat e autorit të softuerit.Një numër teknologjish u iniciuan në industrinë vendase.
shikoni më shumë

Ekipi i para-shitjes

Makineritë e RUK eksportohen në më shumë se 100 vende në Evropë: Gjermani, Francë, Itali, Rumani, Spanjë etj, Azinë Juglindore: Indi, Indonezi, Kore, Singapor, Tajlandë, etj, SHBA, Meksikë, Afrikë, Lindjen e Mesme, Amerikën e Mesme. e kështu me radhë.Mund të na kontaktoni me telefon, email ose në internet për të mësuar rreth veçorive ose shërbimeve të makinës.Bazuar në qëllimin e ndërmarrjes për të krijuar vlerë për klientët, ekipi ynë i shitjeve do t'ju ofrojë këshillat më të optimizuara të prodhimit dhe zgjidhjet më të përshtatshme të prerjes.
shikoni më shumë

Garancia e Shërbimit

Rrjeti i pas shitjes i RUK mbulon botën, me më shumë se 80 tregtarë profesionistë dhe rrjet të fuqishëm ndërkombëtar pas shitjes. Ekipi i shërbimit pas shitjes ofron shërbim online 24 orë përmes telefonit, emailit, Skype ose APP-ve të tjera të komunikimit në internet.Ne kemi një sistem të përsosur shërbimi pas shitjes dhe udhëzime instalimi dhe video, inxhinierë profesionistë përgjegjës për tregun pas shitjes jashtë shtetit.Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni inxhinierët tanë në linjë dhe ne do t'ju japim një përgjigje dhe udhëzime sa më shpejt të jetë e mundur.
shikoni më shumë

Forca e prodhimit

E para në industri me zinxhirin industrial të prodhimit të pajisjeve Inteligjente Korniza e parë e makinerisë në industri e cila bazohet në platformën e re të prodhimit SZZN formimin me një hap.Komponentët dhe pjesët 100% raport vetë-bërës.Bazuar në sistemin gjerman të menaxhimit të prodhimit të informacionit SAP ISO9001 Sistemi ndërkombëtar i menaxhimit të cilësisë
shikoni më shumë

material

Cilin material dëshironi të shkurtoni?

materialet izoluese elektrike
materialet izoluese elektrike
Nga një pikturë me dorë në një produkt të përfunduar, personalizoni biznesin tuaj ekskluziv
Unë dua të personalizoj
materialet izoluese elektrike
materialet izoluese elektrike
Nga një pikturë me dorë në një produkt të përfunduar, personalizoni biznesin tuaj ekskluziv
Unë dua të personalizoj
materialet izoluese elektrike
materialet izoluese elektrike
Nga një pikturë me dorë në një produkt të përfunduar, personalizoni biznesin tuaj ekskluziv
Unë dua të personalizoj

na kontaktoni

Kërko telefonatë përsëri

kontakt
ad21
ad22
ad23

informacione për industrinë

lajmet e fundit

Gjeni një përgjigje

përgjigje teknike

Po kërkoni më shumë aplikacionet tona, ndihmën e produktit, zgjidhjen e problemeve për artikujt dhe informacionin e teknologjisë?Ne jemi më se të lumtur për të ndihmuar
WhatsApp Online Chat!