中文

Rreth nesh

NINGBO RUKING elektrike Teknologjia CO., LTD  është një sipërmarrje të teknologjisë së lartë të angazhohen në sistemin e automatizimit industrial, pajisje dhe pjesë këmbimi të lidhura, si dhe grup e saj të plotë të R programit & D, prodhimit, shitjes dhe shërbimit si një e tërë. Ne vet një ekip profesional i përbërë nga njerëz kompetent dhe integritet, të cilët mbajnë një post të rëndësishëm në përkatëse dept, makineri, elektronikë, programeve kompjuterike dhe menaxhim. Ne gjithashtu kemi bashkëpunim në R & D programit me Universitetin e di mirë vendas dhe të huaj, sidomos duke e çuar në teknologji të Evropës dhe ekspertë. Ne hulumtuar në mënyrë të pavarur dhe të zhvilluar CAD / CAM të integruar sistemin NC prerjes, si dhe kontrollues dhe garoje kërkuar në fushën e automatizimit. Produktet janë aplikuar gjerësisht në shumë industri si lëkurë, këpucë, veshje, qese, paketimit, plastike material fleksibël, materiale të përbërë, mjetet e makinës dhe elektron. Ne të zbatuar plotësisht ISO9001 sistemit të menaxhimit të cilësisë, dhe kanë fituar autoritet certifikimit vendas dhe të huaj.teknologji RUK mbani mendjen realizëm dhe risi si frymën e ndërmarrjeve, me gjithë zemër si konceptim të shërbimit. Ne kemi besim të plotë për të fituar lëvdata tuaj dhe besimin me anë të një cilësie të mirë, shërbim i sinqertë dhe të bëjnë një vlerë të klientit në bazë të përpjekjeve tona të palodhur.

KULTURA TË KOMPANISË

teknologji RUK është që të ofrojë një shërbim më të plotë dhe efikas për konsumatorët me frymën e ndërmarrjes dhe të shërbimit të sinqertë. Ne do të mbajtur ecur përpara, dhe ne do të krijojë vlera për klientët tanë, të fitojë mundësi për të punësuarit tanë, dhe për të krijuar markave të industrisë me qëllim që të kontribuojnë për shoqërinë.

Filozofia Corporate

people_str

Krijojë vlera për klientët, të fitojë mundësi për
të punësuar të japë kontributin në shoqëri;

Spirit Enterprise

services1

disponimi koncentrik, realiste dhe inovative;

shërbimit Filozofi

services2

Shërbimi i kujdesshëm, për të vërtetë të sinqertë;

Politika e kualitetit

cilësi

Customer-centric, cilësia e për të mbijetuar;
Të shërbejë si një themelore, risi për zhvillimin;

NDERIT TË KOMPANISË


WhatsApp Online Chat !