/

Garancia e Shërbimit

Rrjeti i pas shitjes i RUK mbulon botën, me më shumë se 80tregtarë profesionistë dhe rrjet i fuqishëm ndërkombëtar pas shitjes. Ekipi i shërbimit pas shitjes ofron24Hshërbim online nëpërmjet telefonit, emailit, Skype ose aplikacioneve të tjera të komunikimit online.Ne kemi një sistem të përsosur shërbimi pas shitjes dhe udhëzime instalimi dhe video, inxhinierë profesionistë përgjegjës për shitjet pas shitjes në tregun e huaj.Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi mos ngurroni të kontaktoni inxhinierët tanë në linjë dhe ne do t'ju japim një përgjigje dhe udhëzime sa më shpejt të jetë e mundur.

service team

Politika e shërbimit

RUK gjithmonë ka mbrojtur konceptin e fitimit me shërbim, shërbim me zemër dhe sinqeritet, ka krijuar globalin24-orësheshërbimi online dhe rrjeti i shërbimit të librave të shpërndarjes së huaj, dhe mori drejtimin në zbatimin e Internetit të gjërave, shërbimeve teknike online, mbështetjes teknike gjatë gjithë jetës dhe shërbimeve të përmirësimit të softuerit pa pagesë gjatë gjithë jetës në industri.

Sigurimi i cilësisë

Makina eshte e testuar72orë përpara largimit nga fabrika për të siguruar stabilitetin e saj.

Angazhimi i shërbimit pas shitjes

Politika e garancisë së cilësisë së produktit,3vite garanci dhe mbështetje teknike gjatë gjithë jetës.Nëse përdoruesit kanë ndonjë reagim për problemet e produktit, komunikojini dhe zgjidhini ato në kohë.

1. Agjenti do të japë5%zbritje komisioni për 15 njësi në vit në përputhje me rregulloren e çmimeve të agjencisë, dhe jepni agjentit një zbritje të përgjithshme në fund të vitit

2. Agjentët mund të përdorin markën tonë RUK për shitje ekskluzive në nivel lokal dhe të marrin mbështetjen tonë të plotë pas shitjes.

3. Mbështetje për promovimin e markës: publikoni lajme, reklama, etj. në lidhje me bashkëpunimin midis markave të agjentëve dhe klientëve në faqet e ndryshme të internetit.

4. Agjenti do të marrë një marrëveshje zyrtare agjencie dhe një certifikatë ekskluzive agjencie të autorizuar nga marka RUK.

5. Pjesët kryesore të makinës RUK të blera nga agjenti janë të vlefshme brenda tre viteve nga periudha e garancisë.


WhatsApp Online Chat!