Produktet TORUI

 • new arrivals RUK magnetic suspension plotter printer cutter machine foam cutting machine die cutting machine

  new arrivals RUK magnetic suspension plotter printer cutter machine foam cutting machine die cutting machine

  PRODUCT DETAIL RUK FACTORY UPDATE PRODUCT TAGS Company Core Philosophy                                                                                                                                                                                                                 A pioneer enterprise holding the innovative idea,creat the maximum value for our client,always striving for being top leader,and forging a local brand Global Famous . With spirit of humanism and science,we try to ...
 • digital flatbed cutting plotter for garment and printing service

  digital flatbed cutting plotter for garment and printing service

  Company Core Philosophy A pioneer enterprise holding the innovative idea,creat the maximum value for our client,always striving for being top leader,and forging a local brand Global Famous . With spirit of humanism and science,we try to create a stage for every employee’s dream. Accumulation of power of integrity and Love,take more social responsibility to make own contribution for improvement of national industrialization. For more information,just contact us:+8615258299763 Payment & De...
 • MCC03II fabric cutting machine with visual system

  MCC03II fabric cutting machine with visual system

  Product Description MCC series soft materials cutting achieve automatically cutting without knife mold,cutting with high precision and high speed.Completely replace the full-time method of knife mould and hand-made cutting work. MCC can solve production process problems like low cutting precision by hand,materials by hand, materials waste,low production efficiency etc. multi-function Cutting tool can be changed according to differen...
 • Materialet fleksibël machine-MCC02

  Materialet fleksibël machine-MCC02

  UNOCUT: procesit teknologjik: Customer mënyrë → CAD mostrës (Computer raketë) → RUK UNOCUT → rrobat mostër konfirmim → prodhimit pjesa më e madhe Produkt Hyrje: RUK Flexible material MCC seri të sistemit CNC cutting, përmes inteligjent software CAD shtypshkronjave dhe të sistemit të tanishëm popullor skanim 3D të trupit avancuar software për përpunimin e dokumentit, të tilla si prerje për të prerë nga i saktë, duke kursyer kohë, efikasitet të lartë, më shumë se sa e njeriut. Industriale 4.0 Produktet standarde në të ardhmen. MCC02 ...
 • Materialet fleksibël machine-MCC03

  Materialet fleksibël machine-MCC03

  UNOCUT: procesit teknologjik: Customer mënyrë → CAD mostrës (Computer raketë) → RUK UNOCUT → rrobat mostër konfirmim → prodhimit pjesa më e madhe Produkt Hyrje: RUK Flexible material MCC seri të sistemit CNC cutting, përmes inteligjent software CAD shtypshkronjave dhe të sistemit të tanishëm popullor skanim 3D të trupit avancuar software për përpunimin e dokumentit, të tilla si prerje për të prerë nga i saktë, duke kursyer kohë, efikasitet të lartë, më shumë se sa e njeriut. Industriale 4.0 Produktet standarde në të ardhmen. MCC03 ...