/

Teknologjia ka vënë në dispozicion personalizimin e nivelit të lartë

Me zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë dhe përmirësimin e standardeve të jetesës së njerëzve, përdoruesit në industrinë e veshjeve karakterizohen nga personalizimi, diversifikimi dhe individualizimi i grupeve.

xdzfvd

RUK "dyfishtëkokëPrerje CNC e materialit fleksibëlmakinë", gjerësia e tavolinës së prerjes luan një rol jetik në personalizimin e pëlhurës grilë/shiritore. Makina mund të kursejë pëlhurë, të përmirësojë efikasitetin, pa ndërhyrje manuale dhe sistemi automatikisht identifikon dhe lokalizon rrjetën.

chfgh

Përparësitë e makinës për prerjen e rrobave:

1. E përputhshme me skedarët DXF ose PLT

2. Mbështet klasifikimin automatik të pëlhurës plaid, përmirëson shumë efikasitetin e punës, përmirëson shkallën e përdorimit të rrobave.

3. Realizoni në mënyrë inteligjente funksionin e prerjes së prerjes së saktë të shiritit, grafikut dhe grilës.

4.Dakordim inteligjent, super radhitje, kurse materiali 3%-5%.

Për më shumë informacion, ju lutem mos ngurroni të konsultoheni me sherry nëpërmjetsherry@rjruk.com.


Koha e postimit: Shtator-06-2021
WhatsApp Online Chat!