/

Warta

  • Ningbo RUKING Electrical Technology Co., LTD participate in the GTE 2022 Garment Technology Expo

    Ningbo RUKING Electrical Technology Co., LTD ilubiung dina GTE 2022 Garment Technology Expo

    Téks: 27 Méi GTE 2022 Garment Technology Expo on CAD / CAM, Jahit, Nyulam, Sulaman, Pewarna & Bahan Kimia, Quilting, Fusing, Laundry, Lawon, Benang Fancy, Peralatan Finishing, Ngawarnaan, Mesin Nyiptakeun Kantong Non Woven, Motong Percetakan & Bungkusan, Solusi Parangkat Lunak di India New Delhi...
    Maca deui
  • The Ruk Digital Cutting system in Materials Manufacturing

    Sistim motong Digital Ruk dina Manufaktur Bahan

    Motong digital ngamungkinkeun pabrikan ngalebetkeun bagian anu hipu sareng bentukna aneh anu didamel tina rupa-rupa bahan kana desain produk canggih.Motong mangrupikeun prosés anu serbaguna anu dianggo pikeun ngabentuk bahan, sapertos karét, tékstil, ...
    Maca deui
  • Ningbo Leather association visited RUK and had conference about how import digital cutting system to leather industry.

    Asosiasi Kulit Ningbo ngadatangan RUK sareng gaduh konperénsi ngeunaan kumaha ngimpor sistem motong digital ka industri kulit.

    Dina tanggal 29 Maret 2022, "asosiasi Kulit Ningbo" ngadatangan perusahaan kami "Ningbo RUKING Electrical Technology Co., Ltd", Vincent Lü CEO Ningbo RUKING Electrical Technology Co., Ltd atas nama perusahaan kami ngabagéakeun asosiasi sareng ngenalkeun kaluar. panganyarna t...
    Maca deui
  • RUK in The 26th DPES Sign Expo China Guangzhou

    RUK dina The 26th DPES Sign Expo Cina Guangzhou

    On Pébruari 16th, anu kacida diantisipasi DPES Guangzhou Pameran iklan internasional dibuka grandly.Salaku industri jero-rooted pikeun 10 taun brand waktos-ngahormatan, RUK kalawan tilu penampilan ngabeledug.Kualitas luhur, tingkat penampilan anu luhur, konfigurasi anu luhur, hartosna profésional, mangrupikeun sen ...
    Maca deui
  • RUK  TECHNOLOGY  will be here China(Ningbo)Trade Fair (2021)

    RUK TECHNOLOGY bakal aya di dieu Cina(Ningbo) Trade Fair (2021)

    ≯RUK TECHNOLOGY will be here China(Ningbo) Trade Fair (2021) ≯Ragam kustomisasi + fashion anu ngiringan 21-23 Oktober 2021 ●Kami ngantosan anjeun di 4-A03 Alamat: 181 Huizhan Road, Yinzhou District, Kota Ningbo, Propinsi Zhejiang (Ningbo International Convent...
    Maca deui
  • RUK History

    Sajarah RUK

    2011 Taun: RUK parusahaan brand diadegkeun 2012 Taun: MC runtuyan pésta mesin motong template sells ogé sakuliah dunya sarta meunang perusahaan paling poténsial Fenghua "Fenglu Yingcai" 2013 Taun: Ningbo Relis Téhnologi Co., Ltd éta fou ...
    Maca deui
  • Technology has put high-end customization within reach

    Téknologi parantos nempatkeun kustomisasi high-end dina jangkauan

    Kalayan pamekaran sains sareng téknologi sareng paningkatan standar hirup masarakat, pangguna dina industri pésta dicirikeun ku kustomisasi bets, diversifikasi sareng individuasi.RUK...
    Maca deui
  • Meet you in CISMA

    Papanggih anjeun di CISMA

    Ti 26 Séptémber dugi ka 29 Séptémber 2021, Pameran Peralatan Jahit Internasional Cina 2021 (CISMA2021) bakal dilaksanakeun di Pusat Pameran Internasional Baru Shanghai.Pameran Peralatan Jahit Internasional Cina (CISMA) mangrupikeun alat jahit profésional panglegana ...
    Maca deui
  • Let’s talk something about the event of EREK(Hongxing Erke )!

    Hayu urang ngobrol ngeunaan acara EREK (Hongxing Erke )!

    Tinjauan: Dina 21 Juli, Hongxing Erke ngaluarkeun pernyataan dina Weibo resmina pikeun nyumbangkeun 50 juta yuan kanggo pasokan ka Henan pikeun ngabantosan bantuan bencana, sareng éta dina panéangan panas dinten salajengna, anu teras nyababkeun netizen buru-buru kana siaran langsung. kamar pikeun "konsumsi liar" ...
    Maca deui
  • How to stand out in the graphic industry?

    Kumaha nangtung kaluar dina industri grafis?

    Ayeuna, aya toko grafis ageung sareng alit dimana-mana, toko alit henteu ngagaduhan rohangan anu ageung, tapi ngeusian posisi anu penting dina kahirupan sapopoe.Jadi kumaha carana sangkan dirina nangtung kaluar ti balaréa?Anu mimiti, anu paling penting nyaéta "gagasan". Urang sadayana wawuh sareng toko grafis ngalakukeun anu paling ...
    Maca deui
  • RUK cutting machine high speed F1-CUT  new emerge

    mesin motong RUK speed tinggi F1-CUT anyar muncul

    Mesin gancang munggaran di industri Sapuluh taun présipitasi gerbong nyetir linier sareng levitasi F1-CUT, industri domestik munggaran tina séri maglev!Pameran domestik munggaran di Shanghai National Convention and Exhibition Center!Laju motong kawas cai ngalir ...
    Maca deui
  • We Go Hybrid SinoCorrugated 2021

    Urang Go Hybrid SinoCorrugated 2021

    warta alus!RUK bakal hadir dina expo SinoCorrugated ti 14, Juli nepi ka 17 Juli .kami tulus ngajak anjeun hadir stan kami, stan No.is n5b75 Taun 2021 nandaan ulang 20th SinoCorrugated.SinoCorrugated, sareng acara sakaligus SinoFoldingCarton nyaéta ...
    Maca deui
  • Do you know those kittens are greasy in the packing of goods?

    Naha anjeun terang yén anak ucing éta berminyak dina bungkusan barang?

    Upami anjeun hoyong naroskeun dimana planét katuangan anu bagja, jawabanna kedah janten bagian tuangeun di supermarkét, dimana sagala jinis tuangeun anu lezat mangrupikeun sumber kabagjaan urang.Tapi hal anu kejam nyaéta kadang-kadang jurang anu ageung antara idéal sareng kanyataan bakal ngancurkeun kabagjaan urang dina waktosna ...
    Maca deui
  • RUK Celebrating 10th Anniversary

    RUK Ngagungkeun 10 Anniversary

    Waktos berjalan tenang, dinten-dinten katukang parantos janten kenangan, sareng waktos ayeuna mangrupikeun kanikmatan anu pangsaéna.Dinten ieu taun kasapuluh ngadegna parusahaan urang.RUK TECHNOLOGY CO., LTD mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi anu kalibet dina sistem otomasi Industri, alat-alat sareng suku cadang anu aya hubunganana, ogé ...
    Maca deui
  • Technology upgrade!  The industry’s first cardboard V cut function

    Ningkatkeun téknologi!kardus munggaran V cut fungsi industri urang

    Sakumaha urang terang, industri bungkusan sareng percetakan Cina mangrupikeun industri munculna panggedéna dina industri percetakan domestik, sareng éta ogé salah sahiji industri anu bakal terus dilegakeun sareng dikembangkeun ka hareup.Dina kahirupan sapopoe, sagala rupa kotak bungkusan tiasa katingali dimana-mana.Wit ...
    Maca deui
  • Cutting Machine New Improvement

    Mesin motong Anyar pamutahiran

    Salaku produsén mesin motong senior, RUK geus komitmen pikeun panalungtikan sarta pamekaran jeung produksi precision tinggi, stabilitas tinggi, mesin motong kualitas luhur, mun leuwih minuhan kabutuhan konsumén.RUK boga departemén R&D, euweuh urusan software atawa hardware ...
    Maca deui
  • Vibration knife cutting machine and laser machine Difference

    Mesin motong péso geter sareng Béda mesin laser

    Osilasi mesin motong péso ieu disetir ku Geter frékuénsi luhur sabeulah luhur jeung ka handap gerakan, pikeun ngahontal motong, nyaeta kontak motong, mesin motong laser nyaeta ku suhu pisan tinggi fokus sumber lampu pikeun ngahontal motong, non-kontak, dua anu hubungan lawanna, laser. cutti...
    Maca deui
  • RUK  TECHNOLOGY  will be here  TCE clothing customization exhibition (2021)

    RUK TECHNOLOGY bakal aya di dieu paméran kustomisasi pakean TCE (2021)

    Rupa-rupa kustomisasi + busana ngiringan 27-29 Mei 2021 l Kami ngantosan anjeun di 8.2-A75 Alamat: Aula Pusat Konvénsi sareng Pameran Nasional Shanghai 5.2H (Balé Pameran Hongqiao) Pameran Baju Adat TCE (Stasiun Shanghai) bakal ngalih ka Pameran Nasional sareng Biara ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina mesin motong RUK di pabrik kapang

    Kusabab seueur jalma terang yén mesin urang tiasa motong kertas, stiker, akrilik, kotak, karton, papan PVC jsb. kumaha gawéna di pabrik kapang?Dinten ieu kami bakal mawa anjeun kana kapang fa ...
    Maca deui
  • RUK in garment industry

    RUK dina industri garment

    Dinten ieu kami bakal mawa anjeun kana pabrik kustomisasi jas, sarta ngenalkeun aplikasi tina mesin urang.Kusabab seueur jalma terang yén mesin urang tiasa motong kertas, stiker, akrilik, kotak, karton, papan PVC jsb.Salaku kustomisasi nyaéta ...
    Maca deui
  • advantages of pearl cotton

    keunggulan katun mutiara

    Naha anjeun terang kaunggulan bungkusan katun mutiara? Dinten ieu kami bakal ngenalkeun pikeun anjeun.Anu mimiti, kauntungan anu paling khusus tina EPE dibandingkeun sareng seueur bahan sanésna nyaéta tingkat panggunaan anu langkung luhur, anu tiasa dianggo dua kali ngan kalayan pangropéa saderhana.Bréh, kapas mutiara pisan lingkungan ...
    Maca deui
  • How to define a good machine ? RUK cutting machine help you slove your doubts !

    Kumaha nangtukeun mesin alus?mesin motong RUK mantuan Anjeun slove mamang anjeun!

    Gampang ngadamel operasi mesin sareng parangkat lunak jalur motong.Langsung pikeun file JPG teu kedah lulus CDR atanapi PS atanapi AI.akurasi motong tinggi kalawan 1-1.5m / s sarta efisiensi kalawan 0.01mm, Malikan cut akurasi 0 kasalahan sarta motong tanpa ngaluarkeun getih.Stabilitas tinggi pikeun mesin sareng Mitsubis Jepang ...
    Maca deui
  • How to choose Tent cloth cutting equipment?

    Kumaha carana milih alat motong lawon Tenda?

    Aya rupa-rupa tenda, nurutkeun wangun béda, kagunaan béda boga klasifikasi béda, kayaning: tenda iklan, tenda militér, miter tenda luhur, 3 usum tenda, 4 usum tenda, tenda relief musibah, tenda inflatable, tenda kaulinan barudak, jsb.. Kain poliéster...
    Maca deui
  • RUK cutter visit customers again

    RUK cutter didatangan konsumén deui

    Éta sami pikeun nagara-nagara domestik sareng luar nagri anu paduli ngeunaan hubungan net.Éta ogé resep budi nungtut timbal balik, utamana silaturahim sanggeus pasamoan.Kusabab éta gampang pikeun aranjeunna milih anjeun salaku supplier waktos anu lami.Janten hayu cutter RUK nunjukkeun anjeun kumaha nganjang ka konsumén sareng ngawangun r ...
    Maca deui
Chat Online WhatsApp!