/

Téknologi parantos nempatkeun kustomisasi high-end dina jangkauan

Kalayan pamekaran sains sareng téknologi sareng paningkatan standar hirup masarakat, pangguna dina industri pésta dicirikeun ku kustomisasi bets, diversifikasi sareng individuasi.

xdzfvd

RUK"gandasirahbahan fléksibel CNC motongmesin", lebar tabel motong muterkeun hiji peran vital dina kustomisasi of kisi / belang fabric.the mesin tiasa nyimpen lawon, ngaronjatkeun efisiensi, tanpa campur manual, sarta sistem otomatis ngaidentipikasi sarta nomeran grid nu.

chfgh

Kaunggulan tina mesin motong lawon:

1. Cocog sareng file DXF atanapi PLT

2.Support asihan otomatis tina lawon plaid, greatly ngaronjatkeun efisiensi gawé, ngaronjatkeun laju utilization lawon.

3.Intelligently sadar fungsi motong tina motong akurat bar, grafik, sarta kisi.

4.Intelligent typesetting, super typesetting, simpen bahan 3% -5%.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, Pls bageur nawaran reureuh di konsultasi sherry viasherry@rjruk.com.


waktos pos: Sep-06-2021
Chat Online WhatsApp!